De boeken van... N1enke

Titel Auteur Commentaar Datum
Extremely Loud and Incredibly CloseJonathan Safran FoerGeweldig boek, zonde dat het 1 jaar ongelezen in m'n kast stondzaterdag 3 april 2010Klik hier voor jouw commentaar!
De eenzaamheid van de langeafstandsloperAlan SillitoeRuw geschreven boek over jongen die op tuchtschool moet hardlopen.zaterdag 30 januari 2010Klik hier voor jouw commentaar!
De geboren rennerChristopher McDougallInteressant en scherp geschreven boek over de beste renners ter wereld.maandag 7 december 2009Klik hier voor jouw commentaar!
De alchemistMichael ScottMooi sprookjesachtig verhaal met een wijze levensleszondag 1 november 2009Klik hier voor jouw commentaar!
ik haal je op, ik neem je neemNiccolo AmmanitiDit boek smaakt zoals de Italiaanse keuken. Naar meer.zondag 30 augustus 2009Klik hier voor jouw commentaar!
De eenzaamheid van de priemgetallenPaolo GiordanoIn één ruk uitgelezen. Ontroerend en meeslependdonderdag 27 augustus 2009Klik hier voor jouw commentaar!
Het huis van de moskeeKader AbdolahMooi verhaal, prachtig geschreven.zondag 16 augustus 2009Klik hier voor jouw commentaar!
Lelieblank scharlaken roodMichel FaberTime: Beter dan seks - na 60 pagina's matig voorspel twijfel ik of ik verder leesvrijdag 7 augustus 2009Klik hier voor jouw commentaar!
Het jaar dat ik 30 werdAaf Brandt CorstiusLeuk en herkenbaar. Maar iets te veel Aaf om aan 1 stuk door te lezen.zondag 2 augustus 2009Klik hier voor jouw commentaar!
Alleen maar nette mensenRobert Vuijsjevlot geschreven eyeopenerdinsdag 28 juli 2009Klik hier voor jouw commentaar!
Waarover ik praat als ik over hardlopen praatHaruki MurakamiStaat al lang om m'n to read list, eindelijk in beginnenzaterdag 18 juli 2009Klik hier voor jouw commentaar!
Taal is zeg maar echt mijn dingPaulien Cornelisse-- no comment --zondag 24 mei 2009Klik hier voor jouw commentaar!
CaesarionTommy Wieringa-- no comment --vrijdag 22 mei 2009Klik hier voor jouw commentaar!
Het dinerHerman Koch-- no comment --zondag 3 mei 2009Klik hier voor jouw commentaar!
Datum: 14-06-2010 16:14:05

Over De Boekenlijst

Dit is een joint venture van Ixmucane en 8Projects.

Gebruik van de Boekenlijst

Via de De Boekenlijst kun je opgeven welke boek je aan het lezen bent.


De Twitter Boeken Top 10 toont de 10 meest becommentariëerde boeken van de afgelopen 100 dagen. Daarnaast is te volgen welke boeken recent zijn aangemeld.


Deze pagina biedt de mogelijkheid boek, auteur en commentaar in te vullen en op te sturen naar De Boekenlijst.


Honderd dagen na de aangifte van een boek verdwijnt dit boek weer uit de telling van de Twitter Boeken Top 10. Dus mocht je langer dan een maand bezig zijn met lezen van je boek moet je de titel opnieuw doorgeven!


Na honderd dagen verdwijnt je commentaar weer uit de top 10 maar wordt nog wel meegeteld in de Eeuwige Boekenlijst


Uiteraard kun je ook via De Boekenlijst titels doorgeven.

Houd er rekening mee dat je dit via het volgende format doet:


@DeBoekenlijst Naam Auteur "De titel van het boek" - commentaar


Auteur mag je weglaten. Evenals het commentaar. De titel altijd tussen dubbele quotes.

Als het formaat niet klopt zal het boek niet in de top 10 meegenomen worden.